Login · Register
Februari 21 2024 22:30:07

SVTS

spam1

Till minne av

TS3

SV:s klanregler
1. Som medlem i SV är det ditt ansvar att hålla dej uppdaterad om förändringar i klanen som t.ex. klanregler eller lösenord till TS.

2. Klan Swedish Viking är en "fun clan" i grund och botten.

3. Vi har en flexibel ålders gräns runt 18 år vid ny intagning.

4. Klanen har 1 månads prövotid på nyintagna medlemmar

5. I klan SV kör vi med fairplay, vi använder ALDRIG fusk, vi kallar inte andra för fula saker i voice/text chat in game, vid match spelar vi ALLTID färdigt matchen oavsett hur det går.

6. Vi team killar ALDRIG avsiktligt och om du blir beskjuten av en av dina egna skjut aldrig tillbaka! Låt dom göra sej till åtlöje, du vinner på det och dom förlorar på det!

7. Som medlem skall du vara registrerad på vår hemsida under samma nick som in game och ta del av all info om klanen. Du skall även ha Teamspeak 3 client installerad och vara aktiv på TS. Man joinar ju en klan för gemenskapen inte för taggen.

8. På hemsidan och TS, vare sig det är SV:s eller den öppna delen, ska du hålla ett så pass vårdat språk att ingen skall känna sej utstött, kränkt eller påhoppad.

9. På Swedish Vikings del av TS får medlemmar av SV vara, eller om du har en Hedersmedlemstagg! Vill du spela med en kompis utanför klanen så hänvisas du till den öppna delen av TS.
9b. Sexuell läggning, religion, rasism eller härkomst undviker vi att diskutera.
9c. Hyllande av extrema ideologier är ABSOLUT förbjudet (t ex nazism, extremistiska organisationer som Al Qaida etc).
9d. Försök att rekrytera till andra klaner är absolut förbjudet och kan leda till klan kick.

10. OBS!!! I kanalen Pub Drunken Player (namnet talar för sej själv) gäller till viss gräns ej regel nr 8, där får man gå in på egen risk!

11. Regler vid livestreaming! Vid alla streaming tillfällen representerar du SV-klanen och sitter du på vår TS gäller TS regler i chatten.
Personen som streamar är ansvarig för streamingen och de som deltar i den följer de regler som finns i SV klanen.
Den ansvarige streamern ska rapportera om regelbrott sker.
”Fylle-Stream” ska i fortsättningen ske i den nya kanalen Livestream Pubdrunken. Då i denna kanal det är tillåtet med råare språk. Så länge personerna i den inte bryter mot klanreglerna.
Om du fylle-streamar så vill vi att det skall finnas en disclaimer i streamen om olämpligt språk för yngre.

12. Varningar kan tilldelas folk för upprepat dåligt uppförande i TS, på forum och in game.

13. Man kan få 2 varningar och vid 3:e åker man ut ur klanen.
Vid mycket grova regelbrott som t.ex. att hota personer, kan man OMEDELBART, efter beslut av minst 5 officerare (AW kan ta hjälp av WOT officerare i detta fallet), utan varning direkt avföras från klanen!

14. En varning kan enbart delas ut av en officer, men varningen MÅSTE alltid tas upp med 2 andra officerare innan den kan utdelas .

15. Du har ALLTID rätt att bestrida en varning. Bestridande skall inkomma senast 2 veckor efter varningen.

16. En månads frånvaro från spel eller TS utan att man har meddelat det, kan medföra att du blir avförd från klanen.